Kontakt oss

Tel: +86-20-81716752

Faks: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post:Cathy001@gdbahe.com

Legg: Bygge 51, 1850 Chuangyi hage nr 200 øst Fangcun Avenue, Liwan distriktet, Guangzhou, Kina

Hjem > Nyheter > Innhold
Trapphåndtak Perforert Aluminiumpaneler Arbeid Jan 27, 2018

1.jpg

Beijing-baserte Arch Studio har renovert dette huset i byens Dongcheng-distrikt, og legger til en perforert ståltrapp som er designet for å klatre til toppen, føles som å "gå inn i himmelen".

2.jpg

"En del av gulvplatene i den opprinnelige bygningen har blitt avskåret, hvorved trappene ble omgjort til en lysstråle som kommer gjennom alle innvendige etasjer," sa arkitektene. "Det naturlige lyset kommer ned til kjelleren gjennom takvinduet og bringer det vedlagte interiøret til livs."

3.jpg

Konstruert av stålkledder og perforerte rekkverk, er fokaltrappen designet for å kontrastere med den eksisterende grå mursteinfacaden.

4.jpg

"Mens du går på trappene, kan folk føle seg som å gå på himmelen," sa arkitektene. "Den tette murvegg på baksiden av trappen holdes og sprøytes med hvit maling for å skape mikrosammensetning av nye og gamle."

5.jpg

Arch Studio valgte hvit som det grunnleggende fargeskjemaet i hele resten av eiendommen, og brukte tre "grids" til å skille fra forskjellige områder.

6.jpg

"Fargen hvitt bringer plassen tilbake til en ren og abstrakt opprinnelig tilstand," sa arkitektene. "Det skaper følelsen av en flytende plass ved å utnytte skiftende lys og utendørs utsikt."

7.jpg

"Rutenettene er spredt over hver etasje og skape ulike opptaksrom for te drikking, gjestfrihet og lesing," fortsatte de. "Innføringen av rister filtrerer synet, belysningen og utsikten, slik at interiøret blir kvitt interferens og nyter fred og ro."

8.jpg

Kjelleren inneholder et kontor, stue er i første etasje og to soverom kan bli funnet på toppnivå. Vaskerom ligger på begge øvre sider

9.jpg

Nylig har Arch Studio lagt sammen veggene til et kunstgalleri i Beijing og installert buede glassvegger som omgir bambusplantede gårder i et tehus som ligger i en av byens gamle bydeler.

10.jpg